Recept - Lakritsfluff!
Publicerad

80-100g Turkisk Peppar. (Eller valfri favoritlakrits) ((Jag tog även lite extra saltlakritsströssel, sådan där vanlig man har på glass.))
3 dl grädde.
Rör hela tiden så inte godiset kladdar fast i botten.
När allt smält, låt det svalna och ställ sedan i kylen minst 6 timmar (helst över natten) innan den kan vispas upp som vanlig grädde.
Det svåraste är att se till att det ska räcka till en tårta för man hinner äta upp allt.
GOTT!

Går blandningen inte att vispa för att den är för hård är det bara att hälla på mer grädde tills den går att vispa upp!
Det låter helt galet gott!
Gott!
Men OJ! Lakritsfluff! Så gott det låter! Har du bara det som fyllning, eller kombinerar du med något annat? Jag blev sugen på att ha det här i kombination med citron eller hallon.
Åååh, vad gott!
Men åh så gott! Får mig att vilja tycka om lakrits, haha... :-(
Mums!!
Ser otroligt gott ut >:)
Åh låter SÅ gott! :D
Linn!! Jag längtar hem så vi kan baka tillsammans!!! Så du får lära mig allt du kan!
Gott! :)
Åh vad gott! Måste testa. Verkar ju schysst att äta bara som det är också. ^^ tror du det funkar att göra något liknande med kaffesmak? Och tror du man ska köra på snabbkaffepulver då, eller något annat? Färdigbryggt kaffe rent av?
Så gott :)
Wow, det var något nytt som helt klart måste testas nästa gång en tårta ska bli till! ;) Går det att ha som topping på muffins också? :D
Åhhhh vad gott det ser ut